Despre noi

Totul a inceput in urma cu cativa ani cand, in apropierea Craciunului, imi doream sa ofer celor dragi si apropiati lucruri unice si care sa le aduca aminte de mine, fara a exista riscul ca si altcineva poate sa aduca ceva asemanator. Traind intr-o perioada in care aproape totul este importat fie din China sau Turcia (nu ca ar fi ceva rau, dar suntem satui de comercial), mi-am dorit ca fiecare lucru pe care il concep, sa fie autentic, 100% realizat handmade, sa ma pot juca cu diferite texturi, sa imbin culori iar din ceva ce ai arunca in graba la gunoi, eu sa ii pot da o a doua sansa.

La inceput a fost o joaca de copii, dar apropiatii au fost fascinati si m-au incurajat sa merg mai departe, incercand ulterior diferite tehnici, trecand peste teama de ”eu nu pot, este prea greu ca sa imi poata iesi” si imbunanatind modul de lucru. Mai apoi, fetita mea a descoperit pictura si impreuna ne jucam pe diferite suprafete (lemn, sticla, carton, chiar si dovlecii de Halloween sau ouale de Paste). Impreuna alegem culorile si uneori modelul pentru o noua decoratiune handmade.

Cand faci din pasiune si iti lasi imaginatia libera iar pensula sa fie cea care te ghideaza, este imposibil sa nu iasa ceva WOW.

despre noi amura concept