Lumanare decorativa parfumata Bubble Cube, alb, foite aurii

34.99 lei

Lumanare decorativa, in forma de cub, turnata manual doar din materii sustenabile (ceara de soia 100% naturala, fitil de bumbac, colorant si parfum non toxi si ecofriendly) si nu dauneaza sanatatii.
Parfumul lumanarii: vanilla
Culoare: alb, foite aurii.

Categorie:

Descriere

Lumanare decorativa handmade, in forma de cub, turnata manual doar din materii sustenabile (ceara de soia 100% naturala, fitil de bumbac, colorant si parfum non toxi si ecofriendly) si nu dauneaza sanatatii.
Parfumul lumanarii: vanilla
Culoare: alb, foite aurii.
Greutate per lumanare: 135g+/- 2g
Lumanarile create in atelierul Amura Concept pot fi un element aparte pentru decorul casei tale sau chiar un cadou inspirat pentru cei dragi, putand fi oferite drept cadou la evenimentele din viata dumneavoastra.
Va rugam sa luati in considerare ca lumanarile noastre decorative sunt realizate 100% manual si este posibil ca produsele finale  sa prezinte minime imperfectiuni iar culorile pot varia fata de imaginile de prezentare atat pe site cat si retelele de socializare. Aceste lucruri se produc natural in procesul de turnare, iar rezultatul final creaza unicitate fiecarui produs in parte. Aceste fenomene nu reprezinta defecte ale produselor .
Reguli si instructiuni de folosire:
– indepartati ambalajul si orice element inflamabil inainte de aprindere
– nu lasati lumanarile nesupravegheate.
– nu lasati lumanarile la indemana copiilor sau a animalelor de companie
– asigurati-va ca lumanarea este bine stinsa si fitilul nu mai arde deloc inainte de a parasi incaperea in care se afla.
– nu plasati lumanarile aprinse langa obiecte, materiale sau surse inflamabile.
Beneficii ceara de soia:
– Sustenabila, biodegradabila, ofera o ardere lenta si curata, excelenta purtatoare de parfum si emana mult mai putin fum.
– ceara de soia este mai buna pentru mediu, pentru casa si familie, este mai sigura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumanare decorativa parfumata Bubble Cube, alb, foite aurii”