Set 1 pahar de vin si 1 pahar de apa, model Leaf and dots

89.99 lei

Set decorativ din sticla transpatrenta, compus din 1 pahar de vin cu picior, capacitate 400ml si un pahar de apa fara picior, cu capacitate de 350ml, paharul de vin avand ca model frunze iar paharul de apa model in puncte, pictat manual in culori acrilice verde inchis si auriu vintage.

Descriere

Set decorativ din sticla transpatrenta, compus din 1 pahar de vin cu picior, capacitate 400ml si un pahar de apa fara picior, cu capacitate de 350ml, paharul de vin avand ca model frunze iar paharul de apa model in puncte, pictat manual in culori acrilice verde inchis si auriu vintage. Setul poate fi folosit la servirea oricarei bauturi, calda sau rece. Vopseaua acrilica folosita este nontoxica, culorile fiind fixate la cald pentru pastrarea indelungata a modelului.

De asemenea, este un cadou deosebit, unicat si inedit pentru orice doamna sau domnisoara indiferent de ocazia in care este oferit. Setul handmade prezentat nu poate fi personalizat.

Se recomanda ca spalarea acestora sa se faca cu apa calduta, evitandu-se folosirea agentilor chimici de spalare puternici, a buretilor abrazivi. Se poate spala in masina de spalat vase, pe program ECO.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 1 pahar de vin si 1 pahar de apa, model Leaf and dots”