Set pahar de vin si pahar de apa, pictat manual, model patrate albastre

79.99 lei

Set decorativ din sticla transparenta, compus din 1 pahar de vin cu picior, capacitate 400ml si un pahar de apa fara picior, cu capacitate de 350ml, setul avand ca model patrate facute din pensula, folosind culori acrilice in nuante de albastru.

Descriere

Set decorativ pictat manual, din sticla transparenta, compus din 1 pahar de vin cu picior, capacitate 400ml si un pahar de apa fara picior, cu capacitate de 350ml, paharele avand ca model patrate realizate din pensula, folosind culori acrilice in nuante de albastru iar pe marginea paharelor o linie subtire trasata cu auriu vintage. Setul poate fi folosit la servirea oricarei bauturi, calda sau rece. Vopseaua acrilica folosita este nontoxica, culorile fiind fixate la cald pentru pastrarea indelungata a modelului.

De asemenea, este un cadou deosebit, unicat si inedit pentru orice doamna sau domnisoara indiferent de ocazia in care este oferit. Setul handmade prezentat nu poate fi personalizat.

Se recomanda ca spalarea acestora sa se faca cu apa calduta, evitandu-se folosirea agentilor chimici de spalare puternici, a buretilor abrazivi. Se poate spala in masina de spalat vase, pe program ECO.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set pahar de vin si pahar de apa, pictat manual, model patrate albastre”