Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe siteul www.amuraconcept.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor enumerate mai jos. www.amuraconcept.ro garanteaza utilizatorului/clientului acces limitat, in interes personal sau profesional, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AMURA CONCEPT S.R.L., fara acordul scris prealabil al administratorului.
Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, te rugam sa parcurgi cu atentie toate sectiunile urmatoare.

1. Utilizarea site-ului

www.amuraconcept.ro este denumirea comerciala a AMURA CONCEPT S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in judetul Bucuresti, localitate Bucuresti Sectorul 6, Str. Cetatea Histria, nr 9, bl B14, ap 28, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/23945/2022, cod unic de inregistrare fiscal 47268957.

Utilizator/Client – reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale, si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind astfel toate cerintele procesului de inregistrare si/sau efectuare a comenzii.

Comanda – forma de comunicare electronica intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul trasmite Cumparatorului, prin intermediul siteului, intentia de a achizitiona bunuri.

Vanzator – AMURA CONCEPT S.R.L. prin intermediul www.amuraconcept.ro .

Cumparator – orice persoana fizica majora, persoana juridica sau entitate juridica care isi face un cont in site si care efectueaza o comanda in site, indiferent daca alege sa-si faca un cont sau plaseaza o comanda fara a avea un cont inregistrat in site.

Contract – reprezinta contractul la distanta, incheiat intre AMURA CONCEPT S.R.L., in calitate de Vanzator, si Client in calitate de Cumparator fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului/Cumparatorului.

Informatiile publicate pe site-ul www.amuraconcept.ro sunt informatii de interes general despre compania noastra, produsele comercializate de catre noi, cat si alte informatii considerate de compania noastra ca fiind de interes pentru utilizatori/clienti. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor/clientilor gratuit. AMURA CONCEPT S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.amuraconcept.ro , respectiv asupra designului si a continutului acestuia. Utilizatorul/Clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale companiei noastre, prevazute de legislatia in vigoare.

Folosirea fara acordul scris al AMURA CONCEPT S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne poti contacta la office@amuraconcept.ro .

Utilizarea abuziva – reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre. Utilizatorul/Clientul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul doar in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva. Pentru motive justificate, AMURA CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului/clientului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel societatea noastra.

2. Declinarea responsabilitatii

AMURA CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei/ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.amuraconcept.ro (prin text, imagini, video …etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AMURA CONCEPT S.R.L, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit societatea noastra nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga AMURA CONCEPT S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre societatea noastra prin intermediul site-ului www.amuraconcept.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Compania noastra nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionalitatii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site. Notificarea primita, dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic la office@amuraconcept.ro sau telefonic la 0764 709 535. Confirmarea comenzii de catre un reprezentant al www.amuraconcept.ro este efectuata doar dupa verificarea disponibilitatii produselor, a preturilor de vanzare si calcularea costurilor de transport. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului respectiv. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre comparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poate sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platilor online;
• invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de AMURA CONCEPT S.R.L, in cazul platii online;
• datele furnizate de catre client/comparator pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau de catre un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate. Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folosesti acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Frauda

Compania noastra nu solicita Utilizatorilor/Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (email, telefon/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi, carduri bancare sau parole personale. Utilizatorul/Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. Compania noastra declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator/client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este/reprezinta interesele societatii noastre. Utilizatorul/Clientul va informa compania noastra asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact. Compania noastra nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.Comunicarile realizate de catre compania noastra prin mijloace electronice de comunicare la distanta contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator/Client, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre compania noastra catre Utilizator/Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului este considerata tentativa de frauda si va pune in miscare cercetare penala impotriva celui sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului, incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date sunt proprietatea AMURA CONCEPT S.R.L. si sunt protejate conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al companiei noastre a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Contact

AMURA CONCEPT S.R.L. publica pe site-ul www.amuraconcept.ro datele complete si corecte de identificare si contactare de catre utilizatori/clienti. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul/clientul permite societatii noastre sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea companiei noastre de a contacta utilizatorul/clientul. Accesarea site-ului, folosirea informațiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate companiei noastre se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului/Clientului si compania noastra, consideranduse astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea companiei noastre in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Compania noastra isi rezerva dreptul de a nu răspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

In functie de modalitatea de contact aleasa, programul de lucru disponibil atat telefonic cat si prin mesagerie instanta este de luni pana vineri in intervalul orar 09:30 – 17:00, iar in weekend 10:00-14:00. Timpul mediu de raspuns la un email este de aproximativ o ora in intervalul 09:30-21:00.

Feedback

In cazul in care ai intrebari pentru noi scrie-ne folosind formularul de contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Orice sugestie care ne ajuta sa imbunatatim calitatea serviciilor este binevenita si nu ezita sa ne-o comunici. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la siteul www.amuraconcept.ro , functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea companiei noastre.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite de catre AMURA CONCEPT S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, emiterea facturilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fifurnizate unei terte parti. Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii.
Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al societatii noastre prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor, masuri de securitate care se afla in controlul Societătii. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, AMURA CONCEPT S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate

Cum comand?

Prin intermediul magazinului poti comanda online, cu plata ramburs, prin card in curand , produsele pe care le doresti, fara a te mai deplasa. Astfel economisesti timp si bani. Fiecare produs pe care doresti sa-l cumperi trebuie sa fie adaugat in cosul tau de cumparaturi. In dreptul fiecarui produs exista un buton „Add to cart” care iti va adauga produsul selectat direct in cosul tau de cumparaturi.

Cosul tau de cumparaturi actualizat permanent va aparea mereu in bara de meniu. Acolo poti:

· modifica cantitatea fiecarui produs comandat;

· vizualiza costul produselor alese;

· scoate un produs din cos.

In clipa in care doresti sa finalizezi comanda, apasa butonul „Cart”. Acest pas te va duce intr-o fereastra in care vei completa datele personale, adresa de livrare, vei alege modalitatea de plata si de expediere a produselor. Dupa completarea tuturor acestor informatii, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul tau si nu va mai fi necesar sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doresti sa le schimbi (exemplu: o alta adresa de livrare).

Pot comanda si prin telefon?

Momentan se poate plasa comanda doar online sau pe e-mail.

Cum se procedeaza cu comenzile?

Acestea sunt onorate in ordinea intrarii, in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui produs este verificata si actualizata zilnic, exista totusi posibilitatea comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc. In acest caz, in momentul preluarii comenzii, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea partiala a comenzii. In situatii speciale (perioade de varf, vacante etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekenduri si in perioada sarbatorilor legale.

Care este valoarea minima pentru care pot comanda?

Nu exista o valoare minima a comenzii, in schimb magazinul nostru isi rezerva dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete.

Cum aflu parametrii corecti ai produselor pe care trebuie sa le comand atunci cand imi cumpar articolele?

Pe pagina de produs, vei gasi toate datele tehnice ale produselor pentru a-ti usura selectarea articolului dorit. Pentru orice alta informatie, asteptam email-ul tau la adresa office@amuraconcept.ro .

Cum platesc si cum se face livrarea?

Pentru produsele achizitionate pe www.amuraconcept.ro ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

· plata in numerar/ramburs, la livrarea/ridicarea coletului, daca alegi livrarea prin curier rapid

Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea cheltuielilor de transport;

· plata online prin card bancar prin PlatiOnline, indiferent de modalitatea de livrare aleasa. Se poate efectua plata online, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro daca au cod CVV2 / CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dumneavoastra sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, platile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.  Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele amuraconcept .

· Plata prin OP (Pentru aceasta veti primi o factura proforma cu toate datele necesare pentru plata).
De asemenea, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata.

Costurile de transport

Datorita faptului ca livrarea se face printr-un agent tert, suntem in imposibilitatea de a garanta calitatea serviciului de transport.

Expeditie si livrare:

Livrarea pe intreg teritoriul Romaniei este posibila cu:
• operatori de curierat cu care societatea noastra are un contract de colaborare (Sameday), in termen de 1 – 3 zile lucratoare de la expediere in functie de zona in care se expediaza produsele, dar fara a fi percepute taxe pentru kilometri suplimentari;

Costuri livrare:

Livrare la easybox (Livrare in locker): pret 15 lei

Livrare standard prin curier: pret 28 lei

Livrare gratuita pentru comenzile cu o o valoare de minim 250 lei

Ridicare de la punctul de lucru din Bucuresti, Str. Hrisovului, Nr. 7, Bl. 1, Sc. 3, Parter, Ap 82: Gratuita. Ridicarea de la punctul de lucru este posibila doar pentru comenzile achitate prin transfer bancar sau platite cu cardul online.

Garantiile si disponibilitatea produselor

Produsele achizitionate prin intermediul siteului www.amuraconcept.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Garantia se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate in certificatul de garantie separat.
Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la punctul de lucru al societatii din Str. Hrisovului, nr 7, bl 1, sc 3, ap 82, Sector 1, Bucuresti, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre societatea noastra. Pentru produsele ce se incadreaza in garantia producatorului trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea prealabila a unui reprezentant al AMURA CONCEPT S.R.L. specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Societatea noastra este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Societatea noastra este de asemenea exonerata de obligatia acordarii degarantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de cumparator a utilizat/manevrat produsul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Returnarea produselor

Stim ca alegerea unui produs sau a accesoriilor nu este intotdeauna usoara de aceea suntem alaturi de tine, iar daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere renuntarea la comanda, inlocuirea produsului si returnarea contravalorii acestuia. Retragerea din contract se poate face prin completarea online a formularului de retur pana cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ridicarii.

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, sa returneze un produs, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expira in termen de 14 zile de la:
• ziua in care coletul/coletele ii sunt predate Cumparatorului de catre operatorul de curierat sau partenerul de transport al societatii noastre;
• ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului produs – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat.
Conditii generale pentru returul produselor
• Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie inoriginal (daca a fost emis de producator/
distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul;
• Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat;
• Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel doar unul singur poate fi desigilat, returul se accepta doar daca celelalte produse sunt sigilate;
• Consumabilele se pot returna doar daca sunt sigilate si fara urme de folosinta;
• Nu se accepta la retur produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sparturi, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii;
• Produsul/produsele trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur. Cheltuielile de retur vor fi suporate integral de catre cumparator.
Sunt exceptate de la retur, iar valoarea acestora nu poate fi rambursata:
• Produsele in curs de confectionare sau confectionate dupa specificatiile prezentate de catre cumparator;
• Produsele personalizate pentru care acesta si-a dat acordul confectionarii lor;
• Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si care au fost desigilate de catre comparator;

Rambursarea banilor

Daca comanda a fost achitata suma va fi returnata dupa cum urmeaza: 
• Prin restituire in contul din care a fost efectuata plata, pentru comenzile cu card bancar. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.
• Prin virament bancar pentru comenzile achitate cu ordin de plata
• Prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de catre client pentru comenzile achitate ramburs.
In conditiile in care au fost respectate conditiile generale pentru returul produselor si produsele nu prezinta urme de uzura si folosire excesiva ( zgarieturi, ciobituri, lovituri, sparturi, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii, etc ) societatea noastra este obligata sa ramburseze suma in maxim 14 ( paisprezece) zile de la primirea produsului. In conditiile in care, din diferite motive, nu-ti putem livra un produs comandat si plata a fost efectuata, te vom informa asupra acestui fapt si iti vom rambursa suma platita in termen de maxim 7 ( sapte ) zile.

Diminuarea valorii bunurilor returnate

Manipularea, inspectarea, testarea produsului/produselor trebuie facuta in acelasi mod in care este permisa intr-un magazin fizic, in prezenta personalului calificat. Cumparatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produsului/produselor care rezulta din manipulari. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu se mai pot revinde ca produse noi, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru readucerea produselor in stadiul initial sau daca acest lucru nu este posibil vom percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca resigilate. In conditiile in care doresti sa returnezi produsele dar acestea au fost folosite intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si a modului de functionare a acestora, esti responsabil pentru eventuala diminuare a valorii produselor. Produsele returnate ce prezinta urme de uzura se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate. Toate costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, inlocuire de componente deteriorate se stabilesc in functie de manopera de reconditionare si de piesele care trebuie inlocuite, costuri care vor fi scazute din suma de rambursat si care pot ajunge pana
la 50% din valoarea initiala, de nou, a produselor. In conditiile in care vei solicita reexpedierea produsului/produselor, cheltuielile de livrare vor fi suportate de catre tine.

Cerere de retur anulata

Daca cererea ta de retur a fost anulata e posibil sa fi avut loc una din urmatoarele situatii:
• Te-ai razgandit si doresti sa pastrezi produsul;
• Curierul a incercat sa intre in contact cu tine de mai multe ori si nu a reusit sa dea de tine;
In cazul in care niciuna din situatiile de mai sus nu s-a intamplat te rugam sa ne contactezi telefonic la 0764709535 sau sa ne trimiti un mesaj la office@amuraconcept.ro . Completeaza formularul de retur asigurandu-te ca produsul respecta conditiile cerute de catre noi.